Meny

Hvordan fungerer egentlig Poffr?

Ingen automatisert prosess eller robot. Kun personlig dialog og de beste tilbudene direkte fra leverandørene.

Poffr er en plattform som gjør det enkelt å kjøpe treningstøy med ditt eget design. Uansett om det er badminton, fotball, volleyball, eller hvilken som helst annen idrett.

Vi har samlet alle de beste leverandørene i Norge på ett sted slik at de kan konkurrere om levere det beste tilbudet. På denne måten er det kunden som sitter på de beste kortene.

Det hele starter ved at dere lager en enkel henvendelse. Denne sendes ut til alle de relevante leverandører på plattformen.

Etter at henvendelsen er sendt vil dere innen kort tid motta svar fra leverandørene. Dere vil enten få et konkret tilbud eller en chat-melding med forespørsel om mer informasjon.

I de fleste tilfeller vil dere motta tilbud fra flere leverandører, og dere vil kunne ta et valg basert på hva som passer behovene best.

Er dere en stor klubb med flere idretter velger dere selv om dere vil dele opp bestillingen mellom flere leverandører eller velge én som kan levere et fult sortiment. Når dere har bestemt dere for leverandør bestilles varene etter leverandørens instruksjoner.

Hva med å legge ut klubbtrøya på anbud? Med Poffr er det trygt, konkurransedyktig og effektiv!

Legg ut din forespørsel

Få skreddersydde tilbud fra Norges beste leverandører –
og spar en masse tid og penger i samme slengen.

Få nyttige tips og råd

Les om nye funksjoner, suksesshistorier og få tips om arrangementer i ditt fylke.